varning!!

Första testet att få sitta bakom ratten. Fett tagg! Ska ut till Scanias öde parkering och pröva att lättköra, koppla i och ur och att få stopp på bilen.



glass är gott

jag börjar bli glassberoende. hehe hur kommer det sluta? :p


daaagen

Funderade skarpt på att fejka sjukdom imorse för att slippa skolan efter en natts med ingen sömn men kom på att jag inte skulle vilja vara ensam med mina tankar just nu. Ångrar inte ett dugg att jag pallrade mig genom kylan till skolan.
Roliga händelser, skratt, glädje, härliga vänner och två filmer gör saken mycket bättre.

Fast båda filmerna var hemska. Samhällskunskapsfilmen handlade om massakern i Lissabon. Den var tecknad och otroligt gripande. Alla satt tysta, vi som brukar kommentera ganska hejvilt. Waltz with Bashir.
På psyologin så såg vi på en dokumentär om socialpsykologi. Hur vi strävar efter att vara i grupp och att det gör att vi lätt kan ställa oss under en människa och göra allt den ber om. Ännu en till film om en massaker.

Måste ta och muntra upp mig känner jag. Lite animerade pixarfilmer kanske gör susen?


där utanför



Nu blir det mys med film och glass under täcket. Puss

iskallt


.


om jag bara sagt ifrån tidigare.

Förlåt för kass uppdatering. Inget särskilt har hänt därför fanns det ingen anledning att skriva för inte vill ni väl läs något i stil med "idag var som igår bara att idag hade jag andra kläder på mig"?

Men idag är iaf första advent och jag är överlycklig över hur mycket snö det är. Snacka om julkänsla.

Men nu ska det bli promenad med mamma. Ska se till att ta lite bilder så ni slipper alla webcambilder ;)


fingret är för att det är första advent


vi är alla lite fula

Blä vad tidigt jag gick upp imorse. Klockan sex är inte vettigt för någon att tvingas dra sig ur sängen. Anledningen var för att klassen skulle till GIH för att hoppa trampolin och ja.. som ni inte vet så är jag otroligt rädd att tappa bort mig och inte hinna i tid (som det hände i fruängen i fredags) så tog det säkra före det osäkra och drog tidigt.
Med hjälp kom vi dit i tid.

Vi blev uppskrämda av läraren om vilka skador vi kan få om vi inte är försiktiga eller inte tar av oss smycken. Blev asskraj för om någon säger "men det kommer inte hända, jag är inte orolig" så händer det.
Turligt nog skadade jag mig bara utanför trampolinen genom att klämma en plint på tån och slå i smalbenet i en metallstång.


simon

rebecca

Louise, som har gått i gympa och vi är grymt avis på

lycka till att vara nyttig liksom

hahah pojkvännen ska komma hit och han ringde precis för att fråga om han skulle köpa något gott påvägen. Ibland kan man inte göra något annat än älska honom.

video från lördags

inte jag som är fotografen dock.
Önskar jag vore, men vet inte om det riktigt ingår i mina arbetsuppgifter :P Han valde att komma ur logen en halvtimme senare och vägrade att dela scen med förbandet. Otroligt vad man kan kräva när man är känd, skulle vara kul att pröva vara känd för ett litet tag. haha och det är ingenting med t.ex hur Johnossi hade varit.


håltimme, humorn är på topp


hur man tar sig från new york till kina

Efter att ha sett vägbeskrivningen så blir jag lite smått sug på att åka från New York till Kina. Någon som har en kajak att låna ut?

klicka upp bilden så kan ni också hitta. Fett kul.


nice price

Måste bara berätta att min kompis har en tröja på sig där det står med Swarowskikristaller "porno's not dead".
Classy!

mobilbild från igår

*edit* det går inte att ladda upp bilder på blogg.se. Får väl vänta tills det funkar igen...

oskar linnros

Ikväll blir det Oskar Linnros @ molto. Min första kväll som funkis, spännande fast läskigt då jag inte känner någon där riktigt. Varför skulle Jonna gå på konserten istället för att jobba för?

Trevligt ska det bli iaf.


onödigt inlägg bara för att bevisa att jag lever

Nu är det fredaagsmyyyyys. Efter en fullspäckad dag blir det chill hos Vidar. Kollat idol och ätit onyttigheter, härligt underbart.
Min eftermiddag var inte så idyllisk efter att ha kommit vilse i fruängen men nu börjar det bli trevligt.

Vidar plockade precis ner gitarren så måste gå. Puss hej!

trötttjej.com

Dansen gick strålande tills sista numret då vi hade balett. När killarna skulle börja hoppa så blev det fel låt så tempot var enormt mycket långsammare.De hamnade i otakt och såg otrolig fåniga ut så det var svårt att inte spricka. Sen skulle vi (Karin, Vera, Sofia K och jag) hoppa polkasteg och det blev så fail så det finns inte. Polka i tretakt, javisst!
I otakt och garvandes hoppade vi över golvet, så det såg knappast proffsigt ut. Helt plötsligt hoppade jag ifrån gruppen som stod och inte riktigt visste när vi skulle hoppa fram igen.

Det plus händelsen när Freddi glömde bort sig och petade sig i näsan PÅ SCEN gjorde min dag.

Nu plugg hela natten för naturkunskapsprov imorgon. Tjoho! Bilder kommer!!!!!!!!!!!!!!!

tjolalalala

Godmorgon! Har precia haft min sista lektion för idag och nu är det bara uppvärmning och sen tre dansredovisningar på schemat.
Började dagen med sovmorgon och sen när man kom till skolan hade vi massage istället för fys. Hur sjukt skönt som helst. Det behövde vi verkligen.

Men nu ska vi prestera. Första ska folk från skolan kolla på, den efter så kommer två kompisar till mig som jag inte umgåtts med på evigheter och sista så kommer mappa och Vidar med sin lillasyster.
Mycket mer press idag alltså.

Ciao!

kandidat till årets komplimang

Har fått höra av en viss Louise Hebrant att när hon ser galna hattmakaren dansa så tänker hon på mig. Vi dansar tydligen lika... Årets komplimang?


byxincidenten

Gäälar vilka byxor jag hade på mig idag. Började helt bra men vid lunch började de halka ned. Som tur hade jag dansshorts under så inga pinsamma händelser skedde förutom just känslan av att byxorna åker ner till fötterna. Mysig känsla det, fast det var inte lika härligt när man sprang till bussen hem.

Det var mörkt så förhoppningsvis så så såg ingen den missmatchande mönsterklädda personen kuta förbi på gatan och sen droppa ner för att hämta upp byxorna. Mindre mysig känsla.


klaaar

Kom nyss hem. Det gick braaa, klart några missar men det händer alltid och det gick grymt mycket bättre än på genrepet. Imorgon kommer vi kicka ass.

Nu är det bad och sen stretch. Har sovmorgon imorgon som alla torsdagar och det kommer bli sweeet (för en gångs skull lönar det sig att vara i matte AB-gruppen).

Tog inga bilder för har ingen kamera som är laddad men imorgon förhoppningsvis ;))


nervös.

Här taggar vi för fullt för dansuppvisning. Vi ettor och tvåor har redovisningar vad vi har gjort den här terminen idag och imorgon. Fett kul och fett nervöst. Galet stressigt men galet underbart. Det kommer bli crazy!!

Föreställningen börjar halv sju så det är lite tid nu att öva och fixa sig vacker. Just nu så gör Alice en jättesöt flicka i klassen en inbakad fläta på mig. Fast nu blev hon lite sur för att jag erkände att flätan bara ska vara med första numret.. sorry...

Nu ska jag andas. Puss ha det så kul!

rebecca hult vill döda mig

eller det verkar iaf så med tanke på hur hon länkade en hjärtattack. Hon lovade något kul men istället kom det upp en bild på en skrikande exorcist. Kul.. hon är obehaglig som tusan.
eller min farmor tyckte iaf det när jag rusade ner till nedervåningen för att söka stöd hos familjen.

Så nu tycker jag att ni ska gå in på hennes blogg och skrämma henne rejält hur det nu kommer gå ;) länk

usch.. darrar nästan bara av att se bilden nu. Psykologi här hörrni ;)

16 november

Allt det med dansen, synundersökningen och det gick bra idag, förutom det att jag konstant tappade saker på golvet på tåget så mannen mittemot fick ett litet utbrott.. men eftersom jag är kaxig och häftig ungdom så brydde jag mig inte *host* (även fast det kanske verkade så på sättet jag bad om ursäkt att det inte var min dag och försökte hålla koll på sakerna resten av resan..). Fast när jag kom hem hade farmor bakad bröd och det är riktigt mums så det gjorde mig glad.

Men idag var inte vilken dag som helst.. idag var det min och Vidars halvårsdag. Han kom hem efter skolan med blommor och choklad. Snuttegulligt.
Vi drog sen till hans lillebrors musikcafé och träffade där på en massa gammalt folk från förra skolan. Läskigt att se att livet fortfarande rullar på där.




älskar dig, du betyder allt <3

godnatt + min första diss

Imorgon blir det kort dag med engelska då vi endast ska klippa ihop lite ljudklipp och sen jazzdans, efter det är det slut för dagen. Skönt med extra fritid men måste gå till en optiker för att synundersökning så jag kan få övningskörningslicens. Värst vad krångel det ska vara att få det då :p inte tummen upp för det. Nej, det dissar jag.
Visst det är bra men räcker det inte med ett litet test vid körskolan bara?


dans är skadligt

inte för det kanske syns på bilden men har ett fett blåmärke på axeln för att jag är enveten att klara av några steg som Karin i klassen gör så grymt bra.

bjuder iaf, cam here we go

och sen är det bara att se söt ut. lyckat.. :s

min faders del av familjen har ibland en lustig humor

Mappa och farmor kommer inrusande i rummet för att beundra min nyuppsatta sänglampa.

Mamma: -Åh så bra.
Farmor: -Och med dimmer och allt. Jösses vad de hittar på nuförtiden.
Mamma: -Men vi har tänkt på att vi ska skaffa en string..
Pappa avbryter: -..trosa till dig.
Farmor: -Hahahahahaha.
Jag: -jaha okeej,, kan nog fixa det själv isåfall men..
Mamma: -Hmmpfh hylla. En stringhylla. Vill du ha en sån?
Jag: -Eh okej, inte för att jag vet hur en sån ser ut.
Pappa: -Det är bara att googla.
Farmor: -Så kanske du får syn på flera trevliga bilder.

Ja, en liten glimt ur min vardag. Detta behöver jag stå ut med och snart även en stringhylla.

design påväg

Ny design påväg! Bara så ni vet.
Har gett upp hoppet att lyckas fixa bloggdesigen så har skyfflat över ansvaret på en av mina underbara vänner Agnes. Hoppas bara hon förstod mina krångliga beskrivningar men det kommer nog bli finfint ska ni se.

dagen idag

dagarna går läskigt fort på STEG. Vi är i full gång med att förbereda för dansuppvisningarna som är på onsdag och torsdag. Det kommer bli skoj. En kort föreställning med balett, jazz, moderna kombinationerna vi övat på plus lite eget material som kommer bli fierce.
Om Frida tar med min kamera imorgon så kanske jag filmar in det ;) annars blir väl det filmat på uppvisningen om inte annat.

På psykologin idag så snackade vi om vad killar letar efter i tjejer och vad tjejer letar i killar. Snacka om att det helt är olika saker. Plus det att gjorde en liten undersökning bland killkompisar och tydligen kan folk bli ihop med någon bara för att de ser bra ut för att sen märka att den personen är jobbig som f*n och då måste stå ut ett tag med personen. Lösningen på det var: alkohol. jaa det låter ju bra. Tummen upp för det... eller...

Nu blir det plugg.. eller.... mera dans med laptopen i famnen. Trevligare så.

lite låtar jag vill dansa till just nu, är ni på?

Mr Oizo – Last Night A DJ Killed My Dog

Björk – Earth Intruders

Pixie Lott – Apologise - Acoustic Version

Ludovico Einaudi – Primavera

gårdagen lite kort

Heej! Gårdagen var riktigt kul. Vi köpte pizza och snackade i timmar om allt mellan himmel och jord (då mest jord då vi berättade otroligt pinsamma situationer vi varit i som är rätt många). Så hann vi också med att busringa till 118 118 och lokala taxibolaget.
Första samtalet med taxin var liknande:
-hej, igår åkte jag taxi till nacka med min morfar men råkade glömma honom i taxin, har ni sett till honom?
-*klick*

andra samtalet (då var det en glad kille som svarade istället för hon sura tjejen)

-hej, igår åkte jag från t-centralen till nacka med min morfar men råkade glömma honom i taxin.
-haha va? morfar?
-jaa.. min morfar, vet inte vart han tog vägen men tror jag glömde honom i taxin. Har ni sett honom?
-haha nej du kanske ska kolla rapport.
-rapport? har du sett honom där?
-nee, tycker att du ska kolla rapport, de kanske har ett inslag om någon borttappad man.
-kanske, är du säker? han heter Jonas och är artig så chauffören måste ha lagt märke till honom. Han är trevlig men tafsar.
-hahahaha nää vi har inte sett till honom men..
-..okej men tack, han var ändå så gammal.
-hahhahahaha så gammal?
-*klick*

Sen blev jag utmanad att gå till grannen och be om tandkräm och klart hakade man på det.
det måste vara något riktigt pinsamt för att jag inte ska våga görat.

Efter det såg vi på Bounce live på nalen och blev riktigt danssugna.
tack tjejer för en otroligt skojsig kväll/natt!


dåligt uppdatering?

Kom nyss hem från mappas kompisar. Skriver senare om gårdagen och så men nu måste jag plugga.

mattebok+choklad+musik=ganska lyckad pluggning

jag är världens sämsta fotograf. Inte bara det att jag glömmer att jag har en kamera så jag knappt tar några bilder, nu glömde jag till och med själva kameran där. Men det finns en konkavideo som jag måste lägga upp här för att den var för stor att mmsa så det blir lite halvt kul när den kommer upp...


ut och iväg

Tjatja! Härligt med helg igen. Någon som inte håller med?
Ska ut till Nacka typ och ha sleepover med några sköna tjejer. tagga! Snackar hemligheter, äter pizza och har kuddkrig. Det man gör när det är tjejkväll ;)

ut och iväg

Tjatja! Härligt med helg igen. Någon som inte håller med?
Ska ut till Nacka typ och ha sleepover med några sköna tjejer. tagga! Snackar hemligheter, äter pizza och har kuddkrig. Det man gör när det är tjejkväll ;)

Pengarna på kontot, check.

Fick ett brev från banken där det stod att det hade lagts in pengar på kontot från svt. Det betyder att pengarna från dagen jag var statist har kommit in just när det behövs lite påfyllning för att klara av en mörk och kall november ;)

Inte helt fel liksom.

Jaa för någon månad sen så var jag och två kusiner med som statister i svts nya filmserie Odjuret. Boken är skriven av Roslund och Hellström och Danil Alfredson spelar in serien.
Vi åkte till stockholms hovrätt och fick vänta ett bra tag innan allt satte igång. Då blev vi indelade i grupper som skulle vara olika aktiva i demonstationen att fria Steffansson. Vi tillhörde den mest aktiva gruppen så vi stod och skrek och vobblade med skylten för fulla muggar.
Det var enormt svårt att hålla sig för skratt men med det arga ansiktet på så kanske det gick.
det kommer sändas nästa vinter och om ni håller ögonen öppna kanske ni ser en grå/svart rutig jacka i en folkmassa eller genom ett bilfönster när de kommer till hovrätten.

En sak att bocka av på "har gjort innan jag dör"-listan



kusinerna jag statistade med, bild från i våras.

that makes me happy panda

Jaa! det där inlägget innan kan ni glömma för nu har allt löst sig. Det går bra nu.

Hjälp vad fort veckan har gått, kan inte fatta att det är fredag imorgon. Men att första skolveckan efter lovet går fort är bara bra.
Å på lördag så kommer det bli en mysig sleepover hos Frida i klassen. NIICE! den här gången ska jag inte glömma kameran som jag har en tendens att göra.
Idag kom också farmor för att hon och mappa ska på mat och vin-mässan i älvsjö imorgon. Jag har en känsla av att det kommer bli en trevlig helg.
That makes me happy panda!


bild från google, sen redigerad

neeeeeeeej

GETEKUL!
jag lackar... läget är så att vi har jobbat hårt i flera lektioners tid med att skriva och spela in ett radioprogram. Nu när vi ska klippa går det först inte att skicka filerna för de är "skyddade" och det går inte att ta bort skyddet. Sen lyckades vi komma runt problemet men då kunde inte de göras om till mac datorn så nu blir det bara ett pipljud. Kuuuul.
Så fixar ner klipprogram och itunes nu till datorn så jag kanske kan klippa på fritiden för att hinna...

gästblogg muntergöken

Hellöö! Slänger in ett inlägg åt min käre kamrat Karre!! sitter i datasalen i  skolan och ska göra so arbete, tror ni det går bra? svar NEJ. Vi sitter och försöker få länken att fungera men den är tydligen inte tillgänglig. Det ska vara inne på fredag och de lär ju inte hända. förövrigt suger jag på att gästblogga .. kanske märks? Tänkte sluuuuuta för de här gick typ åt helvete. Borde gentligen plugga medn jag och elin ska sätta oss på ett golv och sura. puss hej!!!


liten tanke till

Borde inte killar egentligen gilla att gå i underklädesaffärer? Då får de ju reda på vad tjejerna har på sig där under (eller vill att killen ska tro att man har på sig där under) och njuta av faktan?
Om jag var kille så skulle jag lätt vilja välja ut vad de skulle ha för underkläder på sig :p

Alla tjejer vet ju hur det är när man köper underkläder och kassören är av manligt kön hur man kan tycka situationen är pressad. Vilka blickar man får när man köper lite vågade vs det undangömda skrattet när man köper riktigt tantiga till dansen. Vilket är värst egentligen?

lite minnen

När jag sökte upp nöjdlåten hittade jag en video jag tyckte var läskig när jag var liten och pappa retades med att alltid sjöng på den.




Tänk vad ens skrämseltröskel har höjts. Nu är det inte mycket som gör mig riktigt rädd längre, tyvärr. Mycket roligare när man kan se på skräckfilm och vara genuint rädd och samma sak med bergochdalbanor och frittfall och sånt, man blir avtrubbad och då är det inte lika kul.

Två filmer jag är fett pepp på att se är Rec och Instängd.
Någon som tycker de filmerna är mysiga?

nöjdnöjdnöjd

Blåbärssmoothie och nyaste säsongen av Desperate Housewives sitter inte helt fel nu efter en och en halv timmes skrivande på en analys/artikel om israel och palestinakonflikten.

Nöjd.

någon som kommer ihåg låten? sjöng på den idag i skolan och folk bad mig hålla käften. Undrar om det var pga låtvalet eller för hur jag sjöng den... hmm mysterium.

mysigt värre

Kom hem precis kall och genomfrusen. Brr vilket väder. Fast det gör det härligt att få sitta på de varma mysiga pendeltågen. Ska nu krypa ner under täcket och ta datorn med mig så jag kan se på min dhw-box!




kort synpunkt

Haha diggar de där kommentarerna "hur har din dag varit?". Joo om du hade läst inlägget som du kommenterade hade du vetat. Där för den ombrydnaden.

kisses!

dagens historia

Har precis hämtat ut en present till en person från gravören. Samtalet mellan mig och hon som stod i kassan:

-Hej jag ska hämta ut *****.
-Hej.. eehhh vad sa du?
-Ni ringde och sa att ***** var klart.. eller vänta har lappen här.
-Aha... *hittar den inte* ..eh... var det den där svarta saken?
-Jaa antagligen..
-Okej följ efter mig. 

Och det var så jag hamnade i ett litet bakrum hos gravören.

Kan ni gissa vad den svarta saken är?
Om jag har berättat för er så skriv inte vad det är. ;)

.

Härlig dag! Iaf tills hemresan men den behöver vi inte ta upp. Underbart att få träffa vännerna från klassen igen, de är helt sjukt underbara människor sörru som det alltid är trevligt att vara med. Vi började på en SOartikel som ska vara klart på fredag och arbetade och klurade på den i två lektioner. Hade dansimprovisation och nu är det verkligen kul med det, kanske för att vi får arbeta med vårat eget material och finputsa snabbt ihopslängda koreografier som vi ska visa upp nästa vecka.
På väg hem så sällskapade jag och Rebecka fast sen skulle hon till balettshopen så fick åka hem och klart var tågen rejält försenade.

En sur sak är att jag tackade nej till ett statistjobb på svt i onödan och nu får jag inte kontakt med dem igen.. skoj... Men då kan jag fokusera mer på skolan. Haha.

Ska skriva dansanalys nu! Puss hej vi hörs!


hehe och så långt höll det

Fuck att vara nyttig. Här ska det pluggas konfliktanalys med massor av choklad och annat gott sen.
Dessutom bjöd rektorn på godis när man kom till skolan och tog av sig ytterskorna, omotståndligt gott.

laddar upp för en ny måndag

Någon här som är pepp för skolan igen?
Inte jag i alla fall. Men det är bara sju veckor. Så snabbt som det har känts från skolstarten och hit så borde det inte va några problem att klara av en lika lång sträcka till. Kom igen nu så taggar vi!!

Jag har iaf kommit på några höstlovslöften jag ska ha tills jullovet :) orkade inte vänta till nyår och dessutom så är det alltid svårt att hålla nyårslöften men det kanske är lättare med höstlovslöften? jag ska iaf:
-organisera min tid bättre
-göra tre nyttiga saker varje dag
-äta mindre godis. totalt skippa lösgodis och satsa på med mörk choklad.
-och så spara pengar genom att sluta köpa lika mycket godis och onödiga plagg som kan "vara bra att ha". NEJ slut på det nu.

Tummen upp för det.

bild från klassresan i nian- visst var det så kort tid sen?

Ben and Jerry's

Sitter och mumsar Ben and Jerry's med Anneli den sista dagen av lovet. Helt klart ett värdigt avslut på ledigheten, ingen seg latissöndag utan bara helt enkelt en mysig söndag.
Vi har sett på Monster vs aliens och ska nu se på The brothers Bloom igen.

har ni något tips på trevliga söndagsunderhållningar?


Monsters...



...vs Aliens


tidsinställt.

kom och tänka på en av de roligaste filmerna jag vet: what happens in vegas. Hur otroligt klockrena kommentarer det är och hur allt stämmer in på hur man är egentligen. Skulle inte vara så förvånad om det här faktiskt hände framför någon film tillsammans med Vidar. big love haha


danskväll ikväll

Klockan åtta ikväll börjar tema dans på tvåan. De som måste ses är "40m under" kvart över nio med Cullbergbaletten och sen tio i tio "The Last Bounce" som är oehört underbar.


satt och lekte lite med webbkameran


ny dator!!

Nu har jag fått min sista födelsedagspresent, den bärbara datorn :D är helt överlycklig har velat ha en hur länge som helst och den här är precis vad jag velat ha: bra minne o prestanda, snygg, kul webbkamera, fingeravtrycksavläsare. Ja som ni märker är mina krav mest de fåniga men de viktiga kraven finns också :)

Det fanns inga bra bilder på nätet så får ta själv snart men nu är det packning för övernattning som gäller. ;)---

buffy!!

ÖVERLYCKLIG!
Märkte precis att Buffy och vampyrerna sänds dubbelavsnitt på tv400 på tisdagar. Snacka om att det ska spelas in. Så om det är någon som vill se det och vill dissa dhw så check it out.

goodmorning sunshine

Njuter i soffan med en chai latte och morgonrock framför Laputa-luftslottet i himlen. Mysig film. Älskar lite skumma filmer de får igång tankeverksamheten. Har ni sett Spirited away? Den är den bästa jag har sett i den genren.
men nu vill pappa ha tillbaka sin dator.. puss!

I just wanna know your name

Off to kompis inflyttningsfest.
kvällens facelook. 
låten är på hjärnan.. lalalalaa blir inte av med den..

mina favoritserier listade:

1.

Desperate Housewives. Älskar blandningen mellan humor, sorg, spänning, verklighet och overklighet. Det är inte ett endaste avsnitt som jag inte suttit oroligt i soffan hållandes i en kudde och hoppats att allt ska lösa sig. Dessutom så finns det så mycket i karaktärerna man känner igen sig i. Det finns alltid någon som är mest som en och i mitt fall är det Susan... ni kanske märker någongång...

2.
Buffy och vamprerna. Den mysigaste serien. Den har en stämning som man lätt får sug för (hihi vilken ordvitst). De första säsongerna är klart bäst för de är inte lika allvarliga och jobbigt till mods men den sista är verkligen guld värd. För er som gillar läskigheter fast det inte är läskigt, bara lite småspänning ibland. Läskigaste avsnittet: den som innehåller three gentlemen.

3.
How I met yur mother. Hysteriskt rolig. Behöver jag säga något annat?


4.
True Blood. Orealistisk, romantisk och fångande. Jag sitter fastfrusen framför och kan inte sluta titta på den. Det är det nyaste tillskottet bland mina favvoserier. Redan från första säsongen kommer man in i den världen och fastnar. Den är rätt spooky då och då så den är perfekt att se på när man vill bli lite skrämd men inte så mycket att man hoppar till. Fast det är det vanliga, vampyr <3 människa eller är hon människa? ;)

blööh

Ett tips, somna inte hos andra så man kommer hem två timmar för sent så du inte får vara ute länge längre på ett tag.

idag och dagens ilandsproblem

har haft en heldag med shopping med mamma. Det var en av födelsedagspresenterna jag fick, en shoppingspree och nu är stålar brända. Tyvärr typ bara på saker jag behöver för att jag inte hittade saker jag vill ha.

Orkar jag ta kort på allt är frågan. ;) bara för att liksom.

Men ska nu snart kila vidare till pappas konsert och sen hem till Vidar. Hoppas att sista skivan av true blood säsong ett funkar nu. För hos mig så stod det "unable to read disc" i mitten av det sista avsnittet. Urkul. Avskyr när sånt händer. Aaah. Aja, har lite saker jag måste snacka med honom om så det blir kanske övernattning där för imorgon blir det tagg till tusen för ska till Nicita på kvällen.

Jaa men ha det så bra så hörs vi!


dagens ilandsproblem

ligger i sängen med datorn (grr,) och stör mig på att tagenterna inte lyser. Vet ni hur mycket eller rättare sagt lite mina kompisar förstår vad jag skriver till dem för att jag inte orkar lysa med mobilen på tagentbordet som jag gör nu eller radera alla felaktiga bokstäver?

kanske dags att montera sänglampan men det hade varit gryyymt mycket enklare med upplysta knappar.

bild på mig just nu i denna sekund
det är bara att beundra mitt osminkade jag ;O

trettionde inlägget

Tror ni jag kan hinna få hundra inlägg tills jul?
Det är mitt nya mål. Kommer slänga in onödigt, nödigt och bara helt skumma grejer (aaah hittar inte e knappen i mörkret).

måndagsmys!

Kom nyss hem från stan med Maja. Nu ska vi se en av mina nuvarande favoritfilmer The brothers Bloom. Den är otroligt mysig.

Hittade lite saker som underkläder och en fantastiskt snygg tröja. Den visar jag sen bara för att.


dags för staden med Maja 'Fungus'

En fika skulle sitta bra.


det var fierce

snacka om att det blev röj. Massor av härlig musik och mycket individuella dansare. Bäst tyckte jag var ett crew från Göteborg, det är crewet till vänster längst ner. De var tighta och gjorde mycket häftiga saker både tsm och enskilt. En av tjejerna tävlade och individuellt och hennes stil liknade Hoks från sytycd.
Man märkte hur publiken blev tröttare senare mot kvällen och min kamera dog men det skadade inte så mycket. Skulle ha tagit asballa bilder om kameran hade varit vid liv men dessa hann jag klicka.







Hok från so you think you can dance


RSS 2.0