ikväll blir det.. med girls från klassen



känner att jag är så fokuserad..

..men visst har jag looken? man ser hur glädjen att få göra rent sprider sig... not

cambild fastar inte

söndagsmyset,check!

Tjatja!
Idag blir det städning av garderoben tack vare mammas tjat. Visst det ser ganska hemskt ut nu när jag inte har brytt mig att fixa iordning någonting där medan rummet har blivit fixat så det måste fixas nu.
Men har iaf haft en otroligt mysig morgon hos Vidar med lunch på sängen (vi orkade inte fixa frukost så vi hoppade på lunchen direkt).

Men nu har jag precis gått igenom vilka smink och hårprudukter som ska sparas och hjälp vad mycket onödigt jag hade. Om man verkligen tänker igenom det så märker man vilka onödiga saker man har.

Men nu är rummet färdigtapetserat iaf och det är dösnyggt. Kolla vilken tapet jag har som fondvägg.


godnatt nu orkar jag inte skriva mer

Sitter nu hemma hos Vidar efter flertal schyssta framträdanden. Vi har sett och hört röj, rock, disco, akustiskt, poesi, dans med mera. Sen drog vi tre par (jepps det blev tillslut en triodejt typ) hem till Vidar och kollade på Pans Labyrint som jag alltid tycker är fett obehaglig men inte de andra så jag blir kallad mes. Kul... verkligen.. Men förutom det så har det varit en treeeevlig kväll.  *intressesmurfarna antecknar*

dags att utforska kulturnatten

Ikväll är det inte endast halloween, utan det är Kulturnatten i Södertälje. Då samlas det massor av musik-, dans-, konst- och kanske till och med teaterevent. Så kvällen kommer bli fyllt med härlig musik. Ska dra ner med Jonna, en kille som heter Lennart som jag aldrig träffat innan, Maja aka. Fungus, Agnes, Danne, Jezper och så Vidar.
Det är några band vi känner som vi har planerat att se men annars så får det bli som det blir ;)

Och efter det blir det nog chill hemma hos någon. Aa vi lever i stunden vi planerar inte allt för mycket. Men ska sminka mig nu. Puss vi hörs!


låten jag konstant har på huvudet

ja det kan vara lite lätt irriterande när jag ska gå och lägga mig och de här stråkarna kommer upp på hjärnan. Häftigt hur vissa notföljder kan uppfattas så läskiga.

psykotheme.


halloween ikväll

Gårdagen var lyckad!
Två filmer vi orkade se klart som var bra, en som inte var skräck direkt så vi bytte och en en som vi inte orkade se hela. De vi såg var The Grudge, någon film som jag glömt vad den heter men den var grymt bra, behind the mask och sen Terror på Elm Street 2 den gamla.

Den bästa av de filmerna var den som jag inte kommer ihåg namnet på:o men det var iaf av skaparna till Pans Labyrint och Barnhemmet. Det handlade om ett par som flyttar in i ett hus där det visar sig att kvinnan ser spöken och så som i alla skräckfilmer gäller det att utplåna spökerna.
Jag låg på golvet framför tvn och satt och klagade på i slutet hur obehagligt det var men ingen svarade. Tittade då upp och märkte att alla hade somnat.

Haha typiskt. Inte ens cola och godis kan hålla igång en alltid ;)

gammal bild från nian på mig och Frida:

lovet är snart här

Imorgon börjar lovet. Fett pepp!!!! ska ha filmkväll med en kompis som jag var jättenära med innan och med hennes pojkvän och så Vidar med såklart. Vi ska se skräckfilm menvet inte vilken än. Om ni har bra förslag på filmer som inte är flopp får ni gärna kommentera.

Dessutom så har jag bara tre lektioner varav två är träning. Naturkunskap som är kul, balett för vi måste öva inför uppvisningen och så idrott. Nice är allt jag säger, så som man har sett fram emot sista dagen innan lovet.

Bjussar på bild från gårdagens balettlektion:




för att Elins spagathopp är så mega snyggt!

jump for my love

har 35 minuter tills matten börjar så lattjar runt i danssalen. Efter skolan ska bandet repa, fast som vanligt kommer det nog mest bli flumm. Förresten så om det är någon som läser som vill lära mig lite trummor så messa mig ;)

Men nu blir det dans till Girls Aloud – Jump !!

rebeccas handbilder


okt 27

Äntligen är onsdagen över. Klagdagen som är otroligt lång och nu idag dessutom med två helt onödiga sista lektioner som vi ändå knappast gjorde någonting på. Så kladdade på Rebeccas hand och det blev asballt.

Tog några grymma pics med min nyfunna kamera men hittar nu inte anslutningssladden till datorn.... wtf!

haha bara för att jag precis skrev det där så såg jag den nu bakom datorn.

sorry för dålig redigering


Efter skolan så åkte jag back till södertälje för att lyssna på pojkvännens och flera kompisars första skolkonsert. De var otroligt duktiga. En av de närmsta Ebba har utvecklats så grymt mycket, både sångmässigt och scenmässigt. Man satt och diggade med till nästan allt. Var grymt stolt över att känna coolingarna.

Tyvärr så glömde jag kameran hemma så det blev inga bilder därifrån:( men jag kan lova att killen var grymt snygg.. och de andra med såklart ;)



det blir inte alltid som man har tänkt sig

Tänkte skriva svenskaanalys men hittade laddaren till kameran så blev helt fast i att kolla gamla bilder och minnas den goda tiden.

Men hörrni nu har jag hittat min halloween profilbild på facebook :D
vad tycks?


puffar på facebook eller poke me I'm famous

Någonting jag har gått och funderat på är varför puffar finns på facebook. Vad gör de för nytta?
Visst är det kul att ha puffkrig men har facebookskaparna fixat puffar endast för att bedriva krig med?
Och det kan ju knappast betyda från början att man vill ha sex med den personen, även fast det skulle kunna tänkas trevligt.
Fick höra idag av en vän att puffar finns för att säga "hej jag finns"så man ska puffa en person innan man lägger till den som vän.

haha blir lätt upptagen med funderingar kring onödiga saker men här ska det forskas mer;)

Vet någon av er varför det finns? Och vad använder ni puffarna till?


såhär kul har vi när vi väntar på klassråd





godmorgon!!

Sitter nu i skolan i ett kallt litet gömt rum och gör ett engelskaprojekt. Eller nu egentligen så hämtar Gaia de andra två som är med i projektet så jag sitter ensam kvar med nästan inget att göra så jag slänger in ett litet inlägg här.

Vi kör ett radioprogram med inriktning humor. Kanske kan lägga upp här sen när vi är klara? Fast då kanske ni skulle bli helt avskräckta av oss och sluta läsa bloggen.. inte bra döm oss inte. Puss på er sålänge!

jag vill helst nu sooova

SVENSKAANALYS! tjohoo.

Alltid kul med massor av analyser. Just nu skriver jag om Majgull Axellssons bok Is och vattnen, vatten och is som jag tyckte var en av de bästa böckerna jag läst på länge. Den fick igång tankeverksamheten och är riktigt klurig att analysera då det finns så mycket fast ändå så lite. Haha typiskt flum. Ja jag är ett flumbarn men jag är estet så kan skylla på det.

Men med lite geisha och spotify så blir det mesta helt ok.
Bjussar på en nytagen webbcambild.



när väl måndagen är avklarad går resten av veckan rätt fort. Keep going strong!

måndagen är avklarad

Något som är helt fantastiskt underbart är vanan man har precis när man kommer hem en sen dag.
T.ex äta, sjunga, läsa bok, se favoritserien osv.

Det jag alltid gör är att dra av de hemskt jobbiga jeansen och byta dem mot ett härligt par mjukisbyxor, tar digistivekex och nu ett glas fyllt med någon god yougurt (hallon o smultron) och varva ner det med special k för att sen sätta mig framför tvn och påbörja en film som jag inte hinner se klart nu men fortsätter senare nästa gång.

Det ger mig ledighetskänslor. Har ni några speciella ledighetsrutiner?

för alla er som hade tänkt..

..åka tåg stående där det finns ganska mycket folk omkring, skriva en uppsats på en bärbar dator man håller som en bebis, lyssna på musik på en onödigt lång sladd och samtidigt smsa så avråder jag er.

Ej en bra idé. Har prövat, check! gör inte om det.

balett

det jag inte har berättat för er är att jag går dansinriktning på Stockholms Estetiska gymnasium.
Där har vi bland annat jazz, modern och balett på schemat, som är askul men lite smått krångligt speciellt baletten. Jag har aldrig dansat balett innan på riktigt och nu går man i en klass med flera som tränat balett ett tag.

Men är pepp på att lära mig. Lite inspiration:



Jag och Gaia tänker bli lika duktiga som den här tjejen. Så watch out!

godnatt alla söta

GODNATT!
Efteren lång jobbig dag fyllt av födelsedagsfyllande och besök av den mest fantastiska pojkvännen som finns så är det dags att sova. Imorgon är det skola igen och tjoho vad skoj det ska bli. Är fett tagg på lov sen och nu är det bara en vecka kvar. Men som folk på tågperrongen säger: när väl måndagen har passerat känns det som att det bara är halva veckan kvar.

:)

halloween del.1

Nästa vecka är det halloween. Shiet kom på det nu. Kanske dags att leta fram en kostym ur garderoben, hihi är fett pepp på maskerad.
Mörker, ljuslyktor, skrämmande dräkter, musik, massa trevligt folk. Aa mysigare får man leta efter.

Har en känsla av att det kommer bli en följetång av min väg till den perfekta dräkten. Det här var del ett.


you gonna party like it's your birthday

Idag är det min första dag som 16åring. Sweet. Fast eftersom nästan alla mina vänner redan fyllt så har jag ansett mig som 16 i mer än ett halvår nu.. men nu är jag officiellt 16.

Jag och mappa (mamma och pappa) har firat dagen genom att tapetsera. Ja, roligare kan man ha.
Men jämfört med tidigare år har det ändå varit en rolig födelsedag. haha har en tendens att antingen bli sjuk, vara i finland hos okul släkt eller som förra året då nästan ingen hade tid att träffas för de skulle skriva uppsats.

Men har fått lite roliga saker som jag är överlycklig över och de bästa sakerna fick jag i chokladpaket. Alltså att de inte köpt saken än utan skrev ett kort och gav det med en chokladkaka. De sakerna var en shoppingspree på lovet och så en egen bärbar dator men eftersom mappa inte visste vad jag behöver i en dator så får jag vara med och välja ut en.

Haha har fullt upp med att svara på alla grattis på facebook. Varför sa jag att jag skulle svara på alla?




det kurrar

Nu ska grannarna, dvs en av mina bästa vänners familj, komma på middag. Har inte träffat dem eller henne på hur länge som helst så det ska bli riktigt kul.
Mycket att catcha up så att säga.

Datateknikern i familjen (jag) ska nu koppla in datorn i stereoanläggningen så att vi kan ha spotify på. Men det är något fel med basen så det låter skramligt och som att någon skrek i en burk. Är det någon som vet någon inställning på stereor eller datorn man kan ändra?

kvällens look.
förlåt för äckligt dåliga bilder men hittar inte kameraladdaren så webbcambilder från tvsoffan och från köket får duga ;)






godmorgon

Hej! Är det bara jag som tycker att fixa bloggdesign är så otroligt tråkigt och jobbigt så det finns inte?

Jag kom iaf hem nu från Vidar för att snart börja tapetsera om rummet. Mamma och pappa tvingar mig att vara med och fixa men det är lugna puckar, det kan vara rätt trevligt dessutom är det bra att kunna sen om några år då jag skaffar eget. Ser grymt mycket fram emot det.
Att få inreda det exakt som man vill, kunna komma och gå när man vill, kunna äta vad somhelst utan att behöva gömma det när någon är påväg upp för trappan (ja så är det just nu och sen glömmer jag ibland att ta bort chokladpaketet så då blir jag utnämnd till slarv) och jaa helt enkelt kunna göra vad man vill.


Men nu tänkte jag tvätta upp lite koftor för att vara en duktig dotter som faktiskt gör saker. Vi hörs sen! x

fredagsmys

härliga fredag!
så himla skönt att veckan äntligen är över. Dags för chill, sovning och tapetsering av rummet. Inte särskilt kul att tapetsera men sen när det är klart kommer det kännas så bra och det kommer bli extremt snyggt. Kommer ta bild och visa det för er sen så alla kan se mitt nyrenoverade rum.

Planerna för ikväll är iaf bara att läsa lite på en bok som snart måste vara utläst och sen dra till pojken.
Hoppas han har choklad för efter att ha lyckats vara utan osunt i en vecka måste den goda vanan brytas.


bild från när jag, Sofia BB och Gaia våldgästade Freddis place!!

välkommen till min nya blogg

Jag heter Karin Dungner (Hej Karin (typiskt min humor)). Har massa smeknamn (vissa kanske kan kallas öknamn) men ni vet.. kärt barn har många namn ;)
Lite basics om mig är att jag älskar dans och choklad. Skratt, detaljrika samtal om onödiga och nödiga saker och att rita med bläck på andra gör mig glad medan ignoneranden gör mig sur.
En sak jag är livrädd för är nattfjärilar.

Ni kommer säkert hitta saker som är "typiskt mig".. hehe tror att jag inte kör Kissiestilen och har ett alterego.
Jag är mig själv! Alla andra finns redan!

Och här är det meningen att en bild på mig ska finnas men eftersom jag använder den nya datorn så finns det inte en endast bild

Bye sålänge!

RSS 2.0