pyjamasdag

Idag var sista skoldagen för den här terminen. Onödig skoldag men kul så lite lönt var det att komma till skolan. :)

Gick sen runt på stan med Vidar. Vi fastnade vid digitala trummor vid 4sound. Grym man är på trummor!! Eller iaf technotrummor... hehe... Sen bar det av till chokladfabriken med Gaia, Freddi och Frida för att välja ut lite choklad klassen ska ge till Maria våran danslärare som ska sluta. Hoppas hon blir glad för några praliner för 160 spänn lix ;)

MEN nu ska jag bara softa efter ha skrivit klart en lång jobbig analys.

knipa

Alltid kul när man upptäcker att bankkortet är avmagnitiserat. Speciellt när man ska köpa massor av julklappar och nyårsklänningar.. En bra ursäkt till varför man inte köpt en enda julklapp iaf "hehe ledsen men mitt kort funkar inte.. men här får du en kär kram istället för det är ju tanken som räknas".

Som tur har jag en underbar mamma som ställer upp och låter mig få ta av henne så länge tills jag får ett nytt fungerande kort. Pussen!!!!

julstämning efter julkonsert


en liten filmmm

Karin och jag (nu snackar jag inte om mig själv som flera personer för en gång skull, utan om den underbara tjejen i klassen) spelade in när vi dansade en koreografi som våran jazzlärare Maria Ulriksson gjort.
För att vi inte ska glömma bort den så spelade vi in den.

Länk till facebookfilmen

genomgång....

Har haft en latishelg. Min kropp skriker tack. Natten till igår sov jag över hos Vidar fast det var inte så härligt på morgonen då jag behövde gå upp tidigt för att hinna vara hemma och färdig ombytt och sminkad till elva.
Vid elva åkte familjen och Ebbas familj ned till trosa för att äta julbord. Tror jag aldrig varit så mätt innan. Köpte även en julklapp till migsjälv. En jätteunderbar halsduk, fast den kan jag inte använda förran på lördag då jag öppnat mitt paket ;)

När vi kom hem så somnade alla. Sov i två timmar, drog sen till Vidar igen. Hemma nu, snart iväg igen till pappas julkonsert. Peppad........



garderoben

Efter lite pauser och sånt så ser garderoben ut såhär. Nästan klart liksom. Stolt över att jag orkade istället för att ge upp.


orkar man inte göra det nu gör man det sen

Var meningen att jag skulle komma hem tidigare från skolan för att plocka in kläderna i garderoben fast fastnade framför datorn. NU är det dags att sätta igång.

Dagen idag var annars super!! Och ännu bättre kommer den bli :)))



bild från Gaias facebook.

svårt att komma på rubriker

Sovmorgon imorgon! Behövs verkligen. Sen blir det svettigt med afrodans med Aesa. Behövs verkligen det med, så enormt skönt och kul.

Haha ser fram emot att vakna imorgon för en gångs skull. Godnatt på er alla!

gammal bild på barndomsvän och mig

dagens citat

Svenskaläraren rusar in genom dörren till samhällskunskapen.

-Tyvärr så får jag inte köpa ut till er. De tyckte det förespråkade skolan illa.

Samhällskunskapsläraren kollar lite snett på honom. Vi skrattar. Allt vi hade bett om var en flaska bra vin som vi skulle ge till våran danslärare som kommer sluta efter julen, men nej nej, det verkar då som att skolan stödjer att han köper vin till oss. Även fast det inte är till oss, bara från oss.

Skolan är skolan..

dagen i korta små meningar

Otroligt skön dag idag, med tanke på att jag lyckades somna två gånger på bussen och höll på att somna under en teaterföreställning (förlåt men är sjukligt trött).

Är peppad som tusan inför lov snart. Iaf så hade vi del två i mattenationella idag och det gick väl... bra. Det känns helt ok men har inte för höga förväntningar för då blir jag bara ledsen om det inte gick särskilt bra.

Så kollade vi på en produktion som teatertreorna hade som hette timmarna. Grymt bra, men lite svår att hänga med i. Ska ta och fråga dem imorgon om en till förklaring ;)
NU blir det engelskaglosplugg. Tjohooo!

taggar.. ?

Nydushad chey här. Ligger i sängen med en chipspåse och hudkräm (äter inte hudkrämen fast den doftar fasansfullt frestande) och taggar för nationella imorgon. Upp klockan sex för att hinna till skolan lugnt i tid. Lite tagg behövs så att säga.

Puss godnatt alla! Hoppas ni har haft en bra dag.

wacking ja tack

Imorgon ska jag till Vidars skolas danselevers uppvisning. Om de är i bra något i den här stilen har jag definitivt valt fel skola. Wacking nästa termin på balettakademien säger jag bara.


såhär chockad blev jag när jag kom på att om exakt en vecka är det jullov.. BILDBOMB



sen började det klia i näsan



och la märke till mina grafittinaglar.


danssugen.nu


tanke

Har undrat över varför det alltid ligger folk och sover i de mysiga sofforna i skolan. Idag kom jag på varför... för att det är u n d e r b a r t skönt. iaf tills någon kommer och lägger sig på en. Fast det är också skönt.

MEN! är det taskigt att säga till någon att den ska dra för att man inte orkar med den pågrund av att man ska sova och den personen stör?
fick nåååågra såna ryck, fast höll munnen stängd.


underbara soffa...

luciadagen

tröttaste dagen ever. drygaste dagen på länge. Det går hand i hand.
Lucian idag var iaf väldigt mysig när man kom till skolan. ja det var det roliga för den här dagen. Puss och hej.

hellu

Har varit en riktigt riktigt dålig bloggare på sistone. Har totalt glömt bort att jag har en blogg. Men tjah det var ett tag sen. Tror du att du vill ha tillbaka mig?

plagg som gärna skulle kunna få hoppa in i min garderob






topshop

julstämningen börjar komma

Med gamla vhsband med balletten nötknäpparen är julstämningen på topp. Åh den är så fin så det finns inte. Ska klä min lilla julgran idag också som jag ska ha i mitt rum.
Kanske ska dra iväg och se när södertäljes lucia kröns men eftersom jag blivit förskyld så får vi se om jag orkar mig iväg. :(

Här är ett klipp från en annan uppsättning av föreställningen (den vi har är myyyycket bättre, hehe, partisk för jag vuxit upp med den).


100:ade inlägget

Hundra-inläggs-jubileum nu då. ;)
kom nyligen hem från en teater med päronen och min morbror som är på besök. Sex skådespelare söker en författare. Det var längesen jag blev så uppslukad av en pjäs eller uppvisning överhuvudtaget som för den här. Den är härligt rolig men skum så man måste hänga med för att förstå vad de menar och läskig. Hoppade till högt en gång och satt fastnitad i stolen flera gånger. Skådespelarna spelade på känslan att vara helt inne i en pjäs och hade klockrena kommentarer om hur publiken inte skiljer mellan vad som är på riktigt och på låtsas. Shiet vad rätt det kändes.

Bra var den. Sjukt bra. Nu blir det nyårsplanerande.


bild från stadsteaterns hemsida

det här är vad jag kallar puffkrig

Sämsta bilden I know men måste bara skryta lite med mina puffar. 85 fucking personer. Jag börjar fästa mig lite grann med att ha de där puffarna men snart kanske kriget ska bryta loss, men inte riktigt än. Är inte redo att bli av med dem än. Ja som ni ser så är de blå namnen till höger alla puffar jag fått.

Den nya generationens puffkrig har börjat.


julchoklad

Ligger i sängen och mumsar julchoklad. Choklad + pepparkakor + ingefära + äpple = gott men godast var för sig.
Har inte särskilt mycket pepp i kroppen pga av träningsvärk efter akrobatiken på gympan och förskylning i kroppen så det blir mest till att bara ligga och slappa idag.



pappa ville dock ut och övningsköra så det kanske blir lite det också. Iiih det är en skräckfyllt nöje alltså.

godnatt folket

Ska dra mig till sängs nu. Får sova ut imorgon med. Ska inte börja ta mig hemifrån förrän halv tio så får sooooova.

bjuder på härlig just-nu-bild


the naked truth!!! eller kanske inte såååå naket, men ni fattar. Godnatt!

onödig tanke

helt sjukt hur litet södertälje är egentligen, eller iaf vad lika vanor jag har med andra. När jag väntade på bussen påväg hem från skolan såg jag en bekant tjej som gått i samma dansgrupp som jag för några år sedan. Hälsade. Påväg ner till södertälje centrum träffar jag på henne igen för då har hon också hunnit vara hemma och ätit. Sen satt jag lugnt på bussen hem vid halv nio och gissa vem som kommer och nyper mig i knät? Jo hon.

Slumpen? Vanor? Ödet? Litet samhälle?

Kalla det vad ni vill men förvånad blir man.

upp och iväg

Lagade lite bacon och makaroner till middag direkt efter skolan och ska nu iväg för att repa med bandet No,sir!

Det kommer bli härligt kul att träffa dem igen efter några veckors uppehåll. Hörs sen!


dagens ilandsproblem

Inget varmvatten. Så mycket för det avslappnande badet. Fick stå med huvudet nerböjt i det iskalla vattnet. Uppfräschande.

The Rain - Calvin Harris


heeeeeej

Officiella chilldagen och äntligen blir det chill. Ska ta och lägga mig i badkaret för att inte frysa längre och sen blir det sängen med engelskaboken. Den är spännande och mystisk. Precis som det ska vara ;) så det är ingen uppoffring att plugga nu.

Förresten la märkte till en sak påväg till skolan idag, tar kort och visar imorgon.

Förresten har ni något tips hur man kan få föräldrar att gå med på att köpa ett snyggare och större badkar som gärna har massage? har redan försökt dra i ensambarnetsnöret.. men det funkar ju inte...
varför ska man vara ensambarn om man ändå inte vinner något på det?

jag lever, det gick bra..

..förutom början då jag var livrädd för vi var på en trafikerad parkering. Men lyckades fixa perfekta starter och vågade gasa och köra runt där som en liten minigalning. Hihi det här kommer bli nice.


RSS 2.0