gästbloggaar åt latmasken!!

Tjenixen readers! Eftersom att Karin är så sjuukt dålig på att blogga så måste någon annan kliv in och göra jobbet. Jag är Karres andra hand och kompanjon, Gaia heter jag och ni har säkert hört om mig och karres knasiga idéer förut nånstans i bloggen höhö. Vi går i vilket fall i samma klass på STEG och är buddies. Hon går under smeknamnet Karre och Carebear och är en helskön chey som gillar att tänka högt. VI lärde känna varandra nu i höstas när vi började i samma dansklass och ja måste bara få säga att hon är ju helt störtskön. Man kan gå tillsammans med henne och hon går och tänker högt och släpper heelt plötsligt och utan förvarning världens rap, hahaha på riktigt så är de ändå helt galet härligt hur rolig hon är.

I vilket fall så ska jag röva bort henne imorgon för vi ska nämligen på bio tillsammans, vi ska se MEGAMIND!! Det lär ju blir helt grymt och det är precis våran sorts humor så man är ju taggad till max. Men jag loovar att jag ska ta hand om eran bloggerska imorgon och då har hon ändå en anledning till att inte blogga höhö, snällt eller hur? Vem vet förrestennär jag hoppar in och vickar för henne igen här, hon har trotsallt gett mig lösen och allt.. Hur smart va de egentligen HAHAHA !! Skyll dig själv Karre ;)



Kommentarer
Postat av: ebba

fan va skön brud gaia verKAR vara asså! jag skojar inte! skönaste uttrycken och formuleringarna. hälsa henne från moi! ;D <3

2011-01-04 @ 16:10:27
URL: http://ebbaclundback.blogg.se/
Postat av: frida

Finfin blogg! :)

2011-01-16 @ 18:01:40
URL: http://frios.blogg.se/
Postat av: Lollo

Trött på samma design? sugen på ngt nyare? checka in bloggen isf! :D

2011-01-18 @ 23:58:20
URL: http://lollohs.blogg.se/
Postat av: sofia

nu har du chansen att få mera läsare till din blogg om du är med på dagens blogg på min blogg - http://axinder.blogg.se



alla som är med kommer jag att följa på bloglovin som ett tack!

2011-03-17 @ 14:00:26
URL: http://axinder.blogg.se/
Postat av: Sofia&Isabella

Den filmen har vi sett, den är bra! :D

2011-04-18 @ 18:23:43
URL: http://tviillingarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0